DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024

UZMAN PSİKOLOG CENGİZ TÜRKMEN İLE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ BULUŞTURDUK.

5-9 NİSAN ARASI SORU ÇÖZÜM VE MOTİVAYON KAMP PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Şbt

ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında YKS başvuru ve geç başvuru tarihleri de belli oldu. Buna göre; YKS başvuruları 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında saat sabah 10.00'dan itibaren alınmaya başlayacak. Geç başvurular ise 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Şbt

Sınava başvurular, 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, başvuruların 3 Ocak 2024 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.

HEDEF YKS VELİ TOPLANTISI

HEDEF YKS 2024

Mrt

11. sınıf öğrencilerimize yönelik YKS tanıtımı ve Hedef YKS 2023 Üniversite hazırlık kapsamında okulumuz öğretmenlerine, velilerine  okulumuz rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilmiştir. Okul Rehber Öğretmenimiz Mehmet Adil TÜRKMEN hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Üniversite gezilerimiz kapsamında Paü İlahiyat ve Tıp Fakültelerini ziyaret ettik. Ayrıca kariyer günlerimiz devam etmektedir.