DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi

"Our Ecosystem and Culture Journey 2

İngilizce öğretmenimiz Müge Umdu'nun üyesi olduğu "Our Ecosystem and Culture Journey 2" adlı eTwinning projemiz başlamıştır. Çalışmalarına Şubat ayında başlanan projemiz, İspanya ve Türkiye'den toplam 10 okulun ortak katılımıyla devam etmektedir.

Projede, öğrenciler etkin bir rol oynayarak; hem İngilizcelerinin gelişimlerine katkı sağlarken hem de online platformda poster, logo, video, animasyon, e-kitap, padlet, sanal sergi gibi çeşitli içerikler hazırlayarak Web2 araçlarının kullanımını öğrenip pratik yapma şansı elde ediyorlar.

Haziran ayına kadar devam edecek projede öğrenciler kendilerini ve kültürlerini tanıtma, çevrimiçi toplantılara katılarak farklı şehir ve ülkelerdeki öğrencilerle tanışma, çeşitli etkinliklerle çevresel konularda farkındalık kazanma şansı elde edeceklerdir.

20-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 12:05 - Görüntülenme: 99