DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okul sporları Geleneksel Türk Okçuluğu yarışması'nda genç kızlar kategorisinde okulumuzu temsilen katılan takımımız 2. olmuştur

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Müge Umdu'nun üyesi olduğu "Our Ecosystem and Culture Journey 2" adlı eTwinning projemiz başlamıştır. Çalışmalarına Şubat ayında başlanan projemiz, İspanya ve Türkiye'den toplam 10 okulun ortak katılımıyla devam etmektedir.

Mrt

Öğrenci ve velilerimizin katkılarıyla Gazze ve Filistindeki kardeşlerimiz için düzenlediğimiz kermesimiz çok verimli geçti.Kermeslerde satılan yemek, tatlı ve çeşitli ürünlerin geliri olan 105 BİN TL Gazze'ye gönderilecek. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Gazilerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle tanışıp, sohbet ettiler.Öğrencilerimize vatan ve millet sevgisini anlattılar. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı gazilerimize teşekkür ederiz. Ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükran ile anıyor, hayatta olan gazilerimize de minnet, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.